ZZzzz...

Var ett tag sen vi uppdaterade här ser jag. Det blir lätt så när man har mycket att stå i. 
Mycket plugg nu men det känns i alla fall som att jag börjar få grepp om vad det är jag har gett mig in på nu. Idag när jag pluggade fick jag till exempel vara med om flera AHA-upplevelser. Det händer inte ofta kan jag säga. :) 

Igår åkte jag och Jocke upp till Sörsjön och hälsade på Lotta och Sanna en sväng. Alltid lika roligt att träffa dem. Synd bara att det inte blir så ofta. Grattis Sanna än en gång som varit så duktig och vunnit hela världscupen! :D

Imorgon blir det Örebro igen och den här gången blir jag där i nästan 3 veckor. Ser ut som att jag har fullt upp varje dag så de där veckorna kommer nog att gå snabbt. Förhoppningsvis så hinns det med lite vin&mys med Elena, Hanna och Malin imorgon. :) 

Föresten..Fredag, alltså 1 Maj ska jag och Jocke gå på Millencolin på Satin. Det kommer bli grymt!

Hejdå.
 


PS. Personerna på bilden, bortsett från mig, är enormt saknade. Ge mig mera fotbolls-kväll och folköl!!



Randigt är inte min grej.

VILKEN HÄÄRLIG DAG..lalalalalalalalalalalaaaa.. (Ted Gärdestad, om ni undrar)
 
Måste säga att det här med att blogga faktisk är ganska roligt! Även om det inte är roligt just för stunden så är det i alla fall sjukt roligt att läsa nått år efter. Det gjorde jag idag.Jag gick in på lunarstorm och läste min gamla blogg som var från  2003. Shit vad pinsam den var! Det känns ju inte som att det är jag som har skrivit det som stod där, men det är det.

Jag tänkte lägga ut en bild på dagen outfit. Jag kan ju inte vara sämre än alla andra. Förstår inte varför folk lägger ut sådana bilder egentligen. Finns det någon som är intresserad av att veta vad just jag har valt för kläder idag? Skulle inte tro det. Jocke kommer förmodligen att börja gråta när han ser den här bilden.



Tänk vad lite sol kan göra mycket! Vaknade tidigt och gick ut och sprang, duschade och sedan kaffe. När Jocke kommer hem från cykelturen med nya cykeln ska vi gå ut och ta lite kort. Det känns som att man hinner med så mycket mer när det är fint väder, plus att allting blir så himla mycket roligare. Hoppas att det håller i sig ett tag!

Nu ska jag gå ut i solen och läsa lite om "Endokrina systemet" tills Jocke kommer tillbaka.




"U"



Ja, det stod bara "U". Då var det bara att börja om från början igen då. Grattis Josefine!

APRIL, APRIL!

SNART ÄR DET SOMMAR!


RSS 2.0