two and a half men.

I vanliga fall är jag inte speciellt förtjust i Two and a half men. MEN just det här klippet kan jag se om och om igen hur många gånger som helst och det är lika jävla roligt varje gång. Det här kallar jag humor! Fy fan vad bra!

.

HEMLÄNGTAN!

.
SOL, VIND OCH VATTEN, HÖGA BERG OCH DJUPA HAAAAAV! Nananaa...Ojoj, vårkänslorna bara sprudlar idag. Skönt att solen fortfarande är framme när man kommer hem från sjukhuset! Sugen på en promenad just nu, får se om jag får med mig Milla lite senare. :-)
.
Har som sagt varit på sjukhuset idag och nu när det inte är så långt kvar börjar det kännas helt okej att vara där. Har liksom blivit en av dom. Känns bra när både patienter och personal kommer och frågar MIG om saker dom inte förstår eller funderar över, och det känns så himla bra att man oftast kan svara på deras frågor också! :-)
.
AH, jag vill att det ska bli fredag nu! ;)
.

Hey U! :)

Hejhallåhej!
Då var den andra tentan för den här veckan gjord och jag är riktigt nöjd med min insats. Jag vet att jag kommer bli underkänd, men oj vad jag var kung på alla uppgifter utom två! Klart över förväntan! Jag är glad för att det inte kändes så svårt som jag trodde att det skulle vara! :-)
.
Ikväll ska jag, Jocke och Milla på Mongolisk afton för att unna oss lite. Milla har pratat länge om hur oslagbart gott det är på det här stället så mina förväntningar är otroligt höga. Kommer jag bli besviken? Förmodligen.. Men det gör inget. Hur besviken kan man bli när det vankas Glassbuffé? Ja, du hörde rätt. Men den här gången är det inte buffé med lite tråkig mjukglass och två olika sorters strössel. Nejnej, den här gånger har Milla sagt att det är flera olika smaker med KULGLASS, många olika såser, strössel till en hel armé och MASSA GODIS!
Ungefär såhär har jag tänkt att det kommer se ut:
Nu blir det smarrig lunch innan det bär av mot Farbror blå! :)

GG GG GG GG = En massa G = MASSAGE!

Har precis kommit hem efter att ha skrivit tenta i Läkemedelshantering. Jag TROR att det kan ha gått vägen, men man vet aldrig. Det återstår att se! Tre veckors lååång väntan.. Om det skulle vara så att jag inte klarar den så gråter jag inte floder för det. Jag måste ju som sagt ha något att sysselsätta mig med i sommar, och jag tycker faktiskt att Läkemedelshatering är ganska intressant. Tentan på torsdag däremot, vet jag att jag kommer få skriva om både en och två gånger. Men även där känner jag mig helt lugn.
.
Idag ska jag unna mig lite ledig tid från böckerna och praktiken. Byta gardiner och pyssla lite här hemma står på schemat och ikväll blir det M A S S A G E ! Andra gången på fyra eller fem dagar. Inte illa! Men jag får inte glömma mig seminarieuppgift som måste in senast imorgon så helt ledig är man ju aldrig! ;-)
.
jag tror jag skrattar ihjäl mig!

en helt vanlig söndag.

Kan meddela att Elinas och Jockes American pancakes igår blev G U D O M L I G A !
Har precis läst ut litteraturen om Läkemedelshantering och tycker att det känns helt okej inför tentan på tisdag ändå. Ska försöka skriva ner det allra viktigaste på datorn idag och finslipa på seminarieuppgiften som måste in senast onsdag. Tentan på torsdag har jag mer eller mindre lagt åt sidan och räknat med att jag kommer få göra om. Känns ändå som en omöjlighet att få 100% rätt på den tentan just nu, men det känns ändå helt okej. Jag måste ju ha någonting att göra i sommar också! ;)
.
Imorgon blir det sjukhuset igen och jag är lika pepp som vanligt. Jag, Jocke och Milla funderar på kollektivt självmord. ;)
.
Vet ni förresten att sjukhuset kostar cirka 8 miljoner/dag att driva? Ganska mycket pengar..

teamwork.

Sitter i godan ro och facebookar samtidigt som jag gluttar på Jocke och Elina som verkar vara ett mindre bra team i köket. Dom har nämligen fått i uppgift att göra American pancakes idag! Hahaha.. jag hör hur dom smider planer för att det här ska vara sista gången dom behöver laga mat. Styggingar! Fick precis höra att det är mjöl över hela spisen.
MOHAHAHA.. Det här kan inte sluta bra.
Återkommer med resultatet senare! ;)

ruta ett?

Sitter och avnjuter en kopp kaffe tillsammans med Joakim och drar mig för att sätta igång med plugget. Har räknat ut att jag har FYRA tentor, FYRA reflektioner, TVÅ seminarier och TVÅ andra uppgifter de närmsta FYRA (!) VECKORNA. Kan ni fatta det? FYRA VECKOR! Plus att jag måste vara på sjukhuset 35 timmar i veckan för att få godkänt på Vfu:n. Tror lärarna att vi har fler timmar per dygn än vad dom har eller? Jag börjar nästan tro det.
.
Har blivit erbjuden två olika jobb i sommar. Jag som inte tänkt söka något jobb alls! Vet inte alls om jag ska ta dom eller inte. Just nu vill jag bara att det ska bli sommar så jag får vara lite ledig. Jag behöver verkligen det känner jag! Kluven..
You're on the top when I am low
As soon as you're fading I will grow
I don't like you, you don't like me
We're lacking energy
Yeah, we're lacking energy.

...

Om ni undrar varför jag är så himla tråkigt och osocial just nu så kommer förklaringen här.
JAG ÄR TRÖTT OCH OPEPP!
Det var ju inte så här jag ville att det skulle bli. Jävla skit-vfu.

..

Nu ska jag och Jocke lägga oss och kolla på Solsidan.
FUCK YOU!

hata läkemedelsberäkning!

BLÄÄÄ!! Jag hatar matte!

8 april 2010.

Yes, äntligen fick jag min efterlängtade sovmorgon! Det var välbehövligt och jag känner mig som en helt ny människa idag. Sov dock inte så länge, men det räckte för att göra susen. Känner mig pigg och glad. Det är något speciellt med att komma hem till mamma och pappa tror jag! :-)
Idag är planen att träna lite läkemedelsräkning, gå promenad med mami, sola och ja..det var väl allt. Jag och Jocke hade tänkt att vi skulle hem hit och åka skidor nu innan snön smälter, men eftersom det regnar idag får jag nog vänta tills nästa vinter.
Imorgon är det jobbavslutning på fjället. Ska upp till Snögubben och äta fondue med ett gäng nötter. Men vad gör man inte för att få åka bandvagn med Nicole! ;-)
en av världens bästa.

skön dag.

Sitter och kämpar förgäves för att få i mig mina påskägg. Jag har ju i alla fall tills på måndag på mig! :-)
Kom precis hem från solariet. Shit, vad skönt det var! Känner mig genast mycket fräschare och ikväll blir det till att färga håret. Ska ju klippa mig imorgon! :-)
Ska hoppa in i duschen nu innan det blir påskmiddag med familjen och moster.
hejsvejs.

Uppdatering.

Har fått order av min käre bror att jag måste blogga mer så jag kan uppdatera honom om allt som händer här hemma när han är over there. Vet inte om det finns så mycket att säga.
Praktiken på sjukhuset går sådär, min handledare är typ lika gammal som jag och inte alls erfaren. Hon är lika vilsen som jag på sjukhuset och vi har fortfarande inte diskuterat en enda gång om mina tidigare erfarenheter och vad jag ska kunna när praktiken är slut. Plus att hon bara jobbar 75% så jag får inte alls ihop mina timmar som jag måste göra per vecka. Aja, hoppas att det blir bättre nästa vecka!
Denna vecka har jag varit på vårdcentral. Det var grymt kul och jag skulle nog kunna tänka mig att jobba där. Distrikta is the shit! Väldigt tråkigt att det bara var en vecka där och sex veckor på USÖ. Men men, det blir nog bra i slutändan.
Just nu sitter jag hemma hos mami&papi och kollar på när Jocke spelar Wii. Yeah, han suger! MOHAHAHA! Ser ju faktiskt rätt komiskt ut när han står och fäktas i tomma intet! ;-)
Nej, nu blir det Påskgodis till förbannelse! Har två STOOORA påskägg som ska vara tomma när påsken är över.
Åtta dagar kvar.. :-)

RSS 2.0