Uppdatering.

God fortsättning på er allihop!

Jag vet att jag är helt värdelös på att uppdatera här på bloggen och egentligen så borde jag inte skriva blogg. Men ibland får man ju nått slags sug och man vill skriva någon rad så jag är inte riktigt redo för att ta bort den ännu. Kanske kan roa någon som läser min blogg.. ?

Har tagit tag i mitt pluggande nu efter jul och jag känner mig lite smått stressad, som vanligt. Men för ovanlighetens skull så börjar jag inte plugga inför tenta en vecka innan. Nej nej, nu är det ju faktiskt 2 och en halv vecka kvar tills jag har mina 2 tentor.

Jag kanske är lite sent ute, men gud vad jag gillar Spotify! TACK SIMON! Har ju varit inne och lyssnat lite innan men inte tyckt att det varit nått märkvärdigt. Men nu när jag har en egen där jag kan göra mina egna spelningslistor och grejer så blev det genast mycket roligare! :-)

Nej, nu måste jag återgå till mina mag-tarmsjukdomar!

Just det.. Imorgon är det ju för sjutton nyårsafton! Kommer nog bli trevligt..:)

ökad hjärtfrekvens = julkänsla?


Hujedamej!
Vill inget hellre än att det ska bli fredag så jag får skriva den här tentan så jag kan släppa den för ett tag och bara fokuser på julen. Sen kommer ju mami&papi hit i helgen också! <3

Igår efter att jag skjutsat Jocke till stationen gick ett rus genom min kropp. Ni vet när man får en sån där bra känsla så det pirrar ut i fingertopparna? Så kände jag igår morse och tänkte att det var nog för att julen närmar sig som jag kände så. Jag blev glad och kände mig som ett litet barn. Men när det gått typ 20 minuter och det här pirret fortfarande inte släppt blev jag lite fundersam.. Äsch, tänkte jag och fortsatte med det jag höll på med. Sen kom Elena och vi pluggade på hela dagen och när klockan närmade sig fyra på eftermiddagen och pirret fortfarande kom som en våg genom kroppen då och då blev jag lite orolig. Har aldrig haft den här känslan förrut, inte ens när jag var barn, tänkte jag.
Kom sen på att det nog bara var ett ständigt sympatikuspåslag som suttit i hela dagen och även idag, på grund av all stress.

Så var det med den julkänslan.

.

"Far ända in i baljan med dina förtrollade prinsar!"


Baaaah..Jag tror jag blir tokig på dessa jävla teoretiker!
Fy fan för Piaget, Mahler, Freud, Skinner och Thorndike och allt vad dom heter! Jag ska i alla fall göra ett sista ryck nu tills på fredag innan jag tar jullov. Eller jullov och jullov kan jag inte direkt påstå att det är. 60 timmar i veckan fram till den 11 januari! Kanske inte kan kalla det jullov!

Känner på mig att den här julen kommer bli så grymt skön och avslappnad. Hela familjen är samlad och det är ju inte varje dag så det ser jag verkligen fram emot! :)

Nu måste jag återgå till pluggandet.

Morsh!

...


Har precis kollat One tree hill och peppat inför Hockeybockey-matchen som skulle vart ikväll. Men fick nyss ett sms av Andreas som sa att matchen blev inställd! Tänkte att jag skulle följa med Malin, Hanna och Lucas till kyrkan istället och kolla på lucia men jag har nu insett att jag inte orkar flytta mig från sängen. Ska försöka läsa lite istället!

Värdelöst inlägg, men vafan..

Snart är det jul! 

Brak-frukost!


Så, nu är brak-frukosten avklarad och om jag vill skulle jag nog kunna rulla till mässan och ta den där sprutan för att jag är så mätt! Jag borde börja äta ordentlig frukost varje morgon egentligen. Jag älskar ju frukost! Efter frukosten ville Malin massera mig och det säger man ju knappast nej till! Underbara människa! <3

Och nu sitter jag här i min ensamhet och gruvar mig för det som komma skall, nämligen sprutan! :/



.


ett eller två M?


God afton gott folk!

Känner ni samma julstämning som jag? Jag hade världens julstämning fram tills igår när jag satte upp mina julgardiner. Det blev inte alls lika bra som jag hade tänkt att det skulle bli så det drog ner mitt pepp inför jul lite.

Har varit lite duktig och pluggat med Malin nu på kvällskvisten och om jag bara kunde få flaggstången ur röven och läsa lite också så kunde det ju gå vägen på tentan på fredag nästa vecka. Jag har ju fortfarande bara 6 och en halv bok kvar att läsa tills dess.

Imorgon blir det brak-frukost med Malin och Jocke. Vi kommer ladda upp med nybakat bröd från Bullvivan, gröt med hallon, smoothie, ägg, pålägg och frukt och jag vet inte vad..och så kaffe på det sen! Kanske med en liten lussebulle? :)

Imorgon vid 14:00 ungefär ska alla som läser min blogg tycka mer synd om mig än vanligt. Jag ska nämligen ta den där förbaskade svinvaccinet som jag har hört att ska göra så sjukt ont! Tur att jag har med mig hela styrkan som stöd. PAX FÖR ATT TA DEN FÖRST!

God natt gott folk! Nu blir det spikmattan.

Myshelg med mamma och pappa.


Oj, vad tiden går fort. Helgen har redan gått och jag tyckte nyss att jag satt i bilen påväg hem till Lima, och imorgon bär det av mot Örebro igen.

Den här helgen har varit den bästa på länge. Vet egentligen inte varför, den har bara varit så lugn och jag har hunnit med så mycket. På fredagen pluggade jag nästan hela dagen. Igår var jag och mamma till Mora och handlade lite, vilket var mycket trevligt! ;-) Senare på kvällen stöpte jag och mamma faktiskt lite ljus. Det har jag inte gjort sen jag gick i lågstadiet någon gång. Synd att man inte gör det lite oftare för ljusen blir ju så mycket finare om man gör dom själv! :-) Idag har jag sytt gardiner, hör och häpna! Sen har även Ida varit här och klippt mig. Var väldigt nöjd när Ida var här, men när jag skulle ställa med luggen själv, ja då blev det ju såklart inte lika bra! Hoppas att det blir bättre imorgon!  

Imorgon åker jag och Jocke-pok tillbaka till Örebro och nästa gång jag kommer hem till Lima, då är det jul! ;-)

Gnatt.

kaffepaus.


Äntligen hemma efter en helvetesfärd hem från Västerås igår! Jag trodde aldrig att vi skulle komma hem. Har förmodligen aldrig sovit så skönt som jag gjorde inatt!

Jag och Jocke var som sagt i Västerås igår för att handla lite julklappar och som vanligt hittar man mest saker till sig själv när man ska julhandla! Nejdå, det blev några julisar i alla fall och imorgon bär det av igen. Jag och mamsen ska nämligen åka till Mora och julhandla lite! Det ska bli mys. Hoppas bara på lite bra väder.



På vägen till Västerås kom en förskräcklig stank in i bilen. Jocke skyllde på dom stackars kossorna! Han som nämde.. ;-) HAHA, nejdå. Men såhär kan man i alla fall se ut när det inte doftar viol.

Ska även klippa mig imorgon och jag är lite sugen på snedlugg (?). Det ska inte vara någon tjock som täcker halva ansiktet så man missar att äta upp halva tallriken bara för att man inte ser. Nej, det ska vara en tunn, kanske bara några strån och vara lätthanterlig! Vad tror ni om det? :-) Sedan belönas Ida med en helkroppsmassage efteråt!


Utanför mitt fönster i morse. Kanske blir en vit jul i år trotts allt! :)

Nej, nu har jag inte tid att sitta här längre. Jag har nästan sex hela böcker att läsa, helst tills imorgon.
GOOD LUCK JOSEPHINE!


G?


Jaha, nu sitter jag här i min ensamhet och väntar..och väntar..och väntar!
När fan ska det där tentaresultatet komma upp på Blackboard?
Dom lovade ju att vi skulle få det idag..

Jag hoppas att vi alla klarade den där förbaskade tentan så man får lite cred för allt slit! :)

Nu ska jag läsa Saltkråkan medan jag väntar!

RSS 2.0