FÖRSTA DOPPET!!

Jajemen! Tänkte inte skriva så mycket mer än att helgen har varit den bästa på länge! :D Så istället för att skriva så lägger jag upp lite bilder som får sammanfatta min helg.





















































































































Gnatt.

Hopp!

JAG KLARADE DET!!!
JAG KLARADE TENTAN!!!

Åh, jag kan inte sluta le!
Det kanske finns hopp om en framtid som sjuksköterska ändå..


:-D

Ibland går inte hissen ända upp!

Godmorgon gott folk!
Fler än jag som är uppe med tuppen?
Blev väckt på min enda sovmorgon den här veckan kl.nollåtta:20 av min kära mor! Dock hade hon något viktigt att förtälja så jag förlåter henne! :-) Gick upp och gjorde det jag blivit tillsagd och sedan spatserade jag glatt ut i köket och tog hand om vårat berg med disk.

Nu sitter jag här som en menlös jävel som inte har alla pärlor i pärlplattan och väntar på att få gå till skolan som börjar 13:femton! Har man inget liv eller? Jag börjar undra.. Igår var jag inte utanför dörren en enda gång. Nej, jag satt och ritade hjärtan för glatta livet. Nu kanske ni tror att jag var gullig och ritade hjärtan till Jocke, men nej nej. Jag tror inte att han skulle bli så glad av att få en teckning av mig som föreställer självaste lungkretsloppet!

Nej, nu blir det glass!
Tjingeling.

Ps. Jocke har gått och blivit en nörd på senare dar! Ds.

att välja verb.

Ännu en dag i paradiset.
Man vaknar upp med blodsockret nere i fotknölarna och vill aldrig lämna sängen.
Men så plötsligt kommer verkligenheten ifatt och man inser att man har tusenmiljoner saker att ta itu med. Det är bara att bita i det sura äpplet, eller ta tjuren vid hornen om det låter bättre.

Igår fick jag ännu en gång höra att jag är duktig som bara köper godis på lördagar. Själv tycker jag inte att det är så märkvärdigt. Det hela är egentligen ganska enkelt. Man köper bara en sisådär 3-4 kilo på lördagen så räcker det hela veckan lång. Alltså köper jag bara godis en gång i veckan och det låter ju jättebra! Det gäller att välja sina verb..


Tjohej!
IDAG KOMMER JOCKE!! 
Tjohej!


Lätt som en plätt.

Fan också.
Har fått världens huvudvärk. Jag tror att det beror på att jag inte har druckit något kaffe idag. Nu kanske ni tycker att jag är dum som inte gör kaffe om det nu gör så ont.. Jo förvisso, men det är faktiskt inte riktigt så lätt. Jag har nämligtvis ingen mjölk! Ingen mjölk? Inget kaffe! Men GÅ OCH KÖP mjölk då, kanske ni tycker..Mjo, jag är påväg, men eftersom det är så långt att gå så övervägen jag att ta bilen dom där 200 metrarna (meterna?).

Så, ja.. Bil eller gå? Det är frågan..

Äsch, jag är ju dum om jag inte tar bilen. Den står ju bara cirkus 100 meter härifrån.

HEJDÅ!

Hämnd, ljuva hämnd.

En liten hämnd mot min älskade, inte allt för vackra vän!




Anledningen till att jag bara publicerat två bilder är för att jag nu har konstaterat att på varenda bild som Milla är ful på så är jag snäppet fulare, om det nu är möjligt. Letandet fortsätter! Såhär får det ju inte vara..

Vi äro musikanter.

NEJ JAG BLIR FÖRBANNAD!!
Kommer inte där va, FULLSTÄNDIGT NORMAL, inte ett ont anande artig!
3 gånger tappade jag nämligen ner osten i gröten. Allt detta besvär för att jag som fattig student inte har råd att köpa lite smör! Så nu mina vänner, har jag kommit på varför jag brukar ha smör på mina mackor i vanliga fall.

Och Jocke sen..
Han hatar minsann människor som har med sig egna kassar till affären istället för att köpa en plastpåse för enoch50.
Och inte nog med det.. Nu har det gått så långt att Jocke börjat jämföra mig med killen i AXE-reklamen. Jag tror jag smäller av!

Snacka om känslor..

;)

Rubrik?

Sjuuukt härlig dag idag.
Så jäkla skönt att inte behöva vakna till en väckarklocka.
Vaknade runt nio nån gång och gjorde mig ingen brådska upp ur sängen. Sen gick jag och gjorde världens frukost med ägg och yoghurt och sånt. Kollade lite på tv och så för att sen gå till Ulrica och se slutet på filmen som vi inte orkade se klart igår. Den var rätt bra faktiskt. Batman är ingen film som jag skulle välja i vanliga fall men jag gillade den. Efter filmen så blev det massa plugg gjort. Tyckte att vi var väldigt flitiga som pluggade på våran enda lediga dag den här veckan. Behövde inte ens laga någon mat idag. Nej, det bjussade Ulrica och Micke på! :) Sen gick jag hem och bänkade mig framför tv:n till One Tree Hill med en stor godispåse från igår. Tog en låång och välbehövlig dusch som varade i en sisådär 50 minuter. :D Sista Wipeout idag också så det fick man ju inte missa!

Hann ju som vanlig med lite skratt med Milla också såhär på kvällskvisten. Måste som sagt leta rätt på det där videobandet innan det kommer på villovägar för det vore en stor tragedi, inte minst för dom som tittar på det.. Herregud!

Imorgon kommer Jocke tillbaka och jag måste medge att det har varit lite tomt och ensamt dom här dagarna när han inte har varit här. Men imorgon är det som sagt slut på lugnet! ;)

Ska gå och sussa nu för att sedan avnjuta ännu en sovmorgon imorgon. Börjar ju för sjutton inte förrän 13:15!

// Ciz. 

Hello, my name is Sweaty.

Ja, mitt nya smeknamn är och förblir "sweaty", inte sweety utan, "SWEATY".
Det beror helt enkelt på att jag svettades som en gris inatt och då tyckte Jocke att jag var skitäcklig.
Därav namnet.

Tycker om dig också Joakim.


4:e eller 5:e maj 2009.

Nej, nu får det faktiskt vara nog med pluggandet. Har pluggat dygnet runt den här veckan och jag känner att det börjar ta på krafterna. Nu är det bara att hoppas på att någonting av det jag har läst har fastnat så jag kan klara provet imorgon. Det vore så sjukt skönt. Har lite svårt att tro att det kommer gå vägen men nu när jag satt och läste igenom alltihop så kändes det inte helt hopplöst.

Bäst för er att ni håller tummarna för mig imorgon mellan 08:15-12:00. 

Nu ska jag sussa.
Gnatt.





Ps. Glömde jag säga att jag har världens snyggaste man? ;-)

Svårare än så är det inte!

Acetylkolin, aktionspotential, diffusion, efferenta/motoriska neuron, n. ulnaris, pons, arachniodea, afferenta/sensoriska neuron, gyrus pre centralis, medulla oblongata, corpus callosum...

VAD ÄR DET HÄR?
Prov på tisdag och lördag och jag känner att det kommer gå åt pipsvängen.
Det blir till att hinka i sig kaffe och sitta uppe i natt.

Var ju föresten på Satin och lyssnade på Millencolin i fredags. Visste ju redan innan att det skulle bli grymt.
Lite tråkigt att stället ska slå igen. Gillade lokalen och hade gärna gått dit igen!






Om det inte vore för dessa människor ( "Zid", Malin och Hanna) skulle jag nog gett upp för länge sedan! :-)

RSS 2.0