galenskap.

Träffade en mycket saknad och efterlängtad Caroline igår. Det känns som det var tusen år sedan vi sågs. Som vanligt när vi ses så kan vi sitta och prata i timmar om allt och ingenting och jag tror vi skulle sitta där fortfarande om inte Caroline var tvungen att tävla idag.

Tänkte att jag skulle lägga upp en bild på mig och Carro från när vi var små, men jag hittade den här bilden istället. Vi kan väl säga att den väcker en hel del minnen! ;-) Hoppas att det inte dröjer så länge innan vi ses igen.


 

:-)


Kom precis på att det bara är torsdag idag. Skönt! Det innebär alltså att jag inte åker till Örebro i övermorgon, utan dagen därpå! :) Tjohooo!

Imorgon blir det Sälen med mamma och moster för att inhandla lite smått och gott till mitt nya "projekt". :)

Nej, nu ska jag hoppa i säng och glo lite Vänner och äta geléhjärtan med Jockis.

Puss på er.


25 februari 2010.


Sitter och försöker hitta lite musik till en ny playlist. Lyckades hitta en låt som jag letar efter i åratal, FINALLY! Nån som har nått tips på någon bra låt? Gammal eller ny spelar ingen roll! :)

Kom hem till Lima igår efter många om och men. Jocke har tydligen gått och blivit dement på senare dar och glömt bort vägen mellan Örebro och Lima som vi har åkt ungefär 2 gånger i veckan i över ett år! ;)

Fick mina böcker igår som jag köpte av en tjej på blocket. Inte en skråma på någon av böckerna och de verkade dessutom vara hur intressanta och bra som helst, kommer nog ha stor nytta av dom. Känns så skönt att får börja göra lite mer praktiska saker nu. Igår till exempel, fick vi lära oss hur man blir helt "steril" innan operation. Inte så lätt som det låter, speciellt inte att sätta på sig handskar. Nästa vecka står det Venprover och Sond på schemat! :) 

Måste förresten börja repetera multiplikationstabellen nu tills vi har tenta i Läkemedelsräkning. Man får ju faktiskt inte ha ett enda fel på den tentan. 5x5=25, 7x9=63, 7x8=??

Hur ska detta gå?


barnasinnet sviker aldrig.



Man blir aldrig för gammal för att bygga Lego!


18/2 - 2010

Ännu en tenta avklarad och det ska nog mycket till om jag ska klara den. Men med en smula tur kanske det går vägen. Sitter vid datorn och hoppas på att väskan på nått underligt sätt ska packa sig själv. Åker hem till Lima imorgon och det ska tydligen bli världens urväder så jag har en låååång biltur att se fram emot! :)



Imorgon kommer jag att få träffa den här efterlängtade sötsaken så jag har inte så mycket att klaga på!


Finbesök.

Så, nu gör vi ett nytt försök med bilderna från när Nicole anlände till staden och förgyllde tillvaron med sin närvaro! Vi började med att fira alla hjärtans dag med en två-rätters middag (vi sparade efterrätten till dagen därpå). Vilka kunde passa bättre att fira denna överskattade dag med än dessa två underbara töser när man inte kan fira den med sin käraste? Tänk om det kunde vara vi tre, alltid. Då fanns det inte mycket att klaga på! Detta är vad jag kallar äkta vänskap.
Matlagningen spårade ur lite.. Ajajaj!
MINA FABORITER FÖR FAN!
om en månad...

I-LANDSPROBLEM!!


Imorse gick det verkligen upp för mig hur förbaskat bra man har det egentligen. Slog på tv:n när jag vaknade och kollade lite på nyhetsmorgon. Den största lokala nyheten här i Örebro var att antalet hundar har ökat i Örebro, det vill säga att det är fler hundar som bajsar. Många var upprörda över att det var så mycket hundbajs på backen som ingen tagit upp ÄVEN fast det finns speciella soptunnor att slänga det i. Sen var det en väldigt upprörd kvinna på tv:n som hade fått lite bajs på skon. Så fick det ju absolut inte vara. HERREGUD SÄGER JAG BARA!!

Tänk vad lite hundbajs kan ställa till med problem för oss svenskar.



Helgen..

Tänkte att jag skulle sammanfatta de senaste dagarna lite kort.


I onsdags anlände Sanna och Moa till Örebro och stannade till lördagen. Blev massa mys, chili, pizza, Marieberg, IKEA, lite vin och skratt. Det gillar vi! Måste göras om snarast! :)

 

Lördagen spenderades mestadels med Milla. Gjorde ett tappert försökt till att plugga lite, men det gick som det brukar när vi ska göra något. Det slutar alltid med massa flams&trams och massa skratt! Lyckades i alla fall knåpa ihop en present till Nicole och jag är mycket nöjd med resultatet!



Söndagen blev en enda stor väntan och längtan. När sjutton skulle hon komma egentligen? Jag skulle kunna vänta in i det längsta på denna vackra skapelse. Självklart är det Nicole jag talar om.. :) Kvällen bestod av god mat, vin, massa skratt, goda vänner och ett kärt återseende! Sparade efterrätten till idag så vi har något att se fram emot.

Tyvärr så har min blogg strejkat så jag kan tydligen inte lägga upp fler bilder. Men jag lovar att lägga upp bilder från gårdagen! :-)

Nu kommer Elena inrusande med ägg och kakor till mig! Hon är väl för söt. Det blir plättar idag, vi får se hur det går.. Men först... RÅPLUGG!

7 februari 2010.


Jaha, då var det slut på helgen och dags att åka tillbaka till Örebro! Vill egentligen inget hellre än att stanna kvar här hemma ett tag till. Men på måndag är det bara att fokusera på plugget igen och inget annat! Har så mycket att göra nu men jag ska försöka att ta vara på varje liten sekund för att få ihop det till veckan. På måndag kommer ju försjutton Nicole till Örebro och hälsar på, och på onsdag eller torsdag kommer Sanna och Moa! Det ser jag verkligen fram emot. Men jag får inte glömma bort att plugga, det har jag lovat mig själv!

Det känns som att det har vänt nu. Har klarat alla de senaste tentorna och fått de bästa vfu-platserna jag kunnat tänka mig..Rehabmed. klinik på USÖ i 6 veckor och Tybble vårdcentral 1 vecka! Det kommer bli grymt! :-)

.

syskonkärlek.


Måste bara få skriva ett inlägg om hur min morgon började..

Får ett sms av Elina halv åtta där hon skriver att jag måste ringa upp för hon har något viktigt att berätta.. Blev förstås lite orolig så jag ringde upp på direkten. Med gråten i halsen säger hon att Andreas har tatuerat in våra namn ovanför armbågen. Elina ovanför den högra och Josefine ovanför den vänstra med en varsin diamant under.

Det känns faktiskt lite overkligt att någon vill tatuera in just mitt namn på sin kropp. Jag känner mig hedrad och rörd!

Hur ska jag kunna toppa det här? Det kommer knappast gå. Hoppas att ni båda vet att jag älskar er ändå!

<3

?


Många frågetecken idag..
Ska jag åka hem i helgen eller ska jag stanna kvar i Örebro?
Ska jag klippa mig eller ska jag vänta ett tag till?
Har jag klarat den andra tentan?
Vart ska jag ha min Vfu?
Vad ska vi äta ikväll?
Ska jag skita i föreläsningen imorgon?
Måste jag jobba på söndag eller kan jag stanna hemma och plugga?

hjääälp mig.

min grej.


Sitter här och avnjuter en lyxig måltid med makaroner och köttbullar. Firar för att jag tydligen har klarat en tenta som jag allvarligt talat trodde att skulle gå åt skogen! Helt sjukt! :-)

Har haft föreläsning hela dagen om Akut ortopedi och jag tror verkligen att det är mitt ämne. Inte så ofta som man känner att man hänger med på allt föreläsaren säger från början till slut, men idag gjorde jag det. Inte så många frågetecken alltså!

Vet ni vad det jobbigaste en människa får stå ut med i livet??

Nej just det.. Det sägs i alla fall att det första andetaget vi tar är det jobbigaste vi någonsin kommer att uppleva i livet..

Ser fram emot nästa vecka.. ;)

SNART..

Nu är det inte långt kvar.. :-D


Somliga går i trasiga skor.

Malins födelsedag:


Jag&Elena.




Elena, födelsedagsbarnet och Hanna.


Goda vänner, bra musik, skratt, vin, god mat, peppar, massa dans och trasiga skor.. Kvällen kunde inte bli annat än lyckad! ;)

.


RSS 2.0