Med dig, med dig, med dig.



HAHAHA.. Sitter och läser min gamla blogg på lunarstorm från 2004 och småskrattar lite inombords. Tänk vilken livlig fantasi man hade, och så bra på att sätta ord på allting. Jag tror jag har tappat allt det där. Jag som brukade skriva så mycket förut skriver nästan ingenting nu. Jag kan liksom inte formulera det jag vill säga till något trovärdigt och bra utan att få det att låta så himla komplicerat och långsökt. Jag ska ta tag i det! Jag måste det! Jag villl det!

Läste ett inlägg från februari 2006. Jag hade skrivit att jag borde skämmas för att jag inte var ute och åkte skidor i det fina vädret och att jag skulle göra Comeback till OS 2010. Hehe.. Jag får fan lägga på ett kol om Wolfgang ska välja med mig i OS-truppen. :-)

Hur kommer det sig att man aldrig är nöjd med sin ålder som man är i just nu. I alla fall så vill jag alltid vara snäppet yngre eller äldre. Tänk om man fick vara 16 igen och göra om allt man gjorde då. Tänk om man var 26 och färdig med utbildningen. Hur kommer det se ut då?

Äsch, jag tänker för mycket!

Just ja, i detta nu sitter Andreas på ett plan till USA och jag är inte ett dugg avundsjuk! ;-)






jag vill inte..



Känner mig lite småsjuk idag. Nånting med halsen.. Det var ju förvånansvärt längesedan jag var sjuk så det är väl på tiden nu.

Orkeslös och omotiverad.

BLÄÄÄÄÄ!  

..


FAN!

Jag bjuder till.



Sitter här, mätt och belåten och försöker styra upp en bra playlist på Spotify. Alldeles snart kommer Milla och Elina och ska kika på Köping och Johan Falk. Har faktiskt bjudit till och bakat en kaka tills de kommer hit. Jojomensan! :)

Har varit på stan med Milla idag och jag måste säga att vi gjorde riktiga kap idag inne på MQ. Herregud ja! Tur att man är ekonimiskt oberoende! ;)


Snabba cash, det är min grej!

Ännu ett misslyckande..



DU MILDE TID!! Jag höll just på att sprängas i luften och bli till 2 miljarder delar. Nej, riktigt så dramatiskt var det kanske inte..

Skulle gå och hjälpa Milla med tvättmaskinen som inte ville starta. Inte så konstigt tänkte jag eftersom den såg ut att ha sett sina sista dagar. Vi försökte och försökte och tillslut gav den ifrån sig ett läte som fick både mig och Milla att hoppa i taket av rädsla! Jag tror på blodigaste allvar att den sprängts inom några få sekunder om vi inte tryckt på den gula knappen.

Som tur var kunde mamma hjälpa oss i rättan tid. Vi hade ju bara glömt att vrida på vattnet.. :-)

Vi lyckas alltid!

tvättmaskin.

Nej, den såg inte ut såhär. Då skulle jag knappast klaga. :)


need a push..


Har tagit en paus från pluggandet för lite lunch, Jockes korvstroganoff från igår så blev helt gudomlig! Den är om möjligt ännu godare idag! :-) Satte på lite ny musik som jag inte lyssnat på. Maria Mena blev det och kors i taket, första tonen och jag blev som förälskad!





"All This Time (Pick-Me-Up Song)"

You self destructive,
Little girl.
Pick yourself up,
Don't blame the world.
So you screwed up,
But you're gonna be okay.

Now call your boyfriend,
And apologize.
You pushed him pretty far
Away last night.
He really loves you,
You just don't always love yourself.

And all this time,
Ohh-oh, all this time,
You have had it in you,
You just sometimes need a push.
(La la la la la)
All this time,
Ohh-oh, all this time,
You have had it in you,
You just sometimes need a push.

(La la la la la)

Think all the mean girls,
That pulled your hair,
Are barefoot now,
And pregnant dear,
And you write pop songs,
And get to travel around the world.

And all this time,
Ohh-oh, all this time,
You have had it in you,
You just sometimes need a push.
(La la la la la)
And all this time,
Ohh-oh, all this time,
You have had it in you,
You just sometimes need a push.

(La la la la la)

So you've had some detours,
Some stupid men.
Now we know what not
To do again.
Besides you lucked out,
Finally.

And all this time (all this time)
Ohh-oh, all this time (all this time)
You have had it in you,
You just sometimes need a push.
(La la la la la)
And all this time (all this time)
Ohh-oh, all this time (all this time)
You have had it in you,
You just sometimes need a push.

(La la la la la)

All this time,
Oh, all this time,
You've had it in you,
You just sometimes need a push.
(La la la la la)
(All this time)
(All this time)
(La la la la la)


Tidsuppfattning..


Sitter och väntar på att få gå till skolan. Blev som vanligt klar en timme tidigare än beräknat så nu får jag sitta och vänta istället för att sova en timme till på morgonen. Att jag aldrig lär mig!

Ska ha seminarium idag också och jag tror att jag kanske kan bidra med lite mer idag än vad jag gjorde igår.. :-) Efter skolan ska jag gå rundvandring på universitetet med Milla så hon hittar dit hon ska sen! Så underbart fantastiskt att vi blivit grannar igen!

Har fått hit den stora hyllan nu i alla fall, och den är till och med på plats. Jojomensan! Jocke envisades om att han skulle upp med hyllan redan igårkväll. Jag gick till köket och började med maten och hörde från andra rummet: JÄVLA HYLL-JÄVEL! FÖRBANNADE JÄVLA HYLLA!!

Nu står den i alla fall där den står och jag tycker faktiskt att det blev väldigt bra! Bra jobbat älskling! ;-)


.

Glädjeskutt.


Äsch, nu skiter jag i den här jävla seminarieuppgiften och myser ner mig i soffan istället! Nej just det..jag har ju ingen tv att titta på, och ingen soffa heller för den delen! Piss!

Tur att min allra finaste har flyttat in i grannhuset så att jag kan snika in och kolla Köping och Johan Falk där istället! Jag känner mig redan som hemma hos Milla.. Där kommer jag nog trivas bra! ;-)

PLUS att Jocke kommer hit om typ 2 minuter och vi har ju inte setts på döölänge nu! <3

Så, nu är det som det ska vara!

Jag känner på mig att det kommer bli en bra kväll helt enkelt!




Glädjeskutt.


Hello u.


Gick upp klockan 7 i morse och hoppade in i duschen direkt. Tänkte att jag skulle bli pigg av det så att jag har ork att plugga sen. Men jag vet inte om det hjälpte.. Är sjukt trött och fattar nada av våra uppgifter.

Vi har fått fallbeskrivningar som vi ska bestämma farmakologiska behandlingar med mera på.

Detta fall handlar om en person som blivit intagen för makroskopisk hematuri och feber. Sedan hittar man en njurtumör på höger sida och en njurcysta på vänster som är full med koagler och en misstänkt plypförändring i blåsbotten. Man tar bort hans ena njure och då får han en blödning i aorta. Han har även lymfkörtlar runt aorta och vena cava i höjf med njurarna. Sedan brister hans mjälte och man tar bort den. Hans låga systoliska tryck är så låg att njurarna påverkats. Han läggs i respirator och till råga på allt så har han även cancer.

Varför krångla till det och inte bara gräva ner stackarn direkt?



Ikväll är det "I en annan del av Köping"


9 januari 2010.



Sitter och pluggar som aldrig förr och tycker faktiskt att det vi håller på med nu är riktigt intressant! Ska snart kila iväg till skolan och kopiera från Elenas bok som verkar vara hur bra som helst. Funderar på att köpa en liknande men då får jag lov att punga ut 750 kronor till denna månad och det tillåter inte min plånbok just nu. Får vänta tills den 25:e. :-)

Imorgon smäller det..

7 januari 2010.


Jahopp, ett nytt inlägg nästan en vecka senare.
Ligger i den här sjukt stora sängen alldeles ensam och funderar. I alla fall så känns sängen helt makalöst stor just nu. Den andra sidan är ju helt tom! Hur långt är det till söndag? En, två, tre..Tre dagar kvar tills Jocke kommer hit! :-)

Mamma och pappa är i staden och hälsar på. Tänk om det kunde bli jul snart igen! Det har varit så himla mysigt och skönt när alla har varit hemma och bara tagit det lugnt! Bara cirka 350 dagar kvar.. :)

Ligger och funderar på hur jag i hela fridens namn kunde klara tentan i vårdkommunikation? Tyckte ju att det gick över förväntan när jagskrev den, men efter ett tag blev jag bara mer och mer säker på att jag skulle få Underkänt. Men icke sa nicke. :-)

Godnatt.


Jul-mys med flickorna.


SAMMANFATTNING AV 2009!

Nytt år, nya möjligheter. Är det inte så man brukar säga? Jag tror på det!

Tänkte att jag skulle göra en liten kort sammanfattning om året som var, alltså 2009!
Under detta år har jag alltså:

  • Flyttat TRE gånger. Först från Malung till min bror. Sen från min bror till Tybble och sedan från Tybble till Almby. Herregud! Plus att min syster flyttat från Lima till Örebro, så sammanlagt har jag alltså varit med om 4 (!) flyttar under 2009.
  • Gått en tredjedel av min utbildning. Fan vad tiden går fort ibland. För ganska precis ett år sen satt jag och grät och ville absolut inte flytta. Nu i efterhand är jag så sjukt glad för att jag gjorde det. Annars hade jag ju inte träffat Elena, Hanna och Malin.
  • Ätit chokladpizza för första och sista gången.
  • Krockat med bilen, två gånger.
  • Badat i poolen.
  • Varit på liten semester med familjen och Jocke.
  • Varit med MillaLILL, inte så mycket som jag borde, men mer lär det bli nu när vi blivit grannar och allt! Precis som vanligt, som det ska vara!
  • Utbildat mig till massör.

Mina nyårslöften i år kommer jag förmodligen att hålla lika bra som dom förra året och året innan det osv. Men jag har i alla fall lovat mig själv att jag ska börja dricka lite mindre kaffe, kanske bara 2 koppar om dagen. Jag ska börja ta tag i skolan på riktigt och verkligen ligga i. Jag ska lära mig att äta tomat och svamp och lite sånt som är bra att äta. Jag och Jocke ska dra ner på halvfabrikat och laga mer riktig mat. Sen ska jag spela massamassa Wii för att förbränna lite. Sen har jag hört ryktas om att vi kanske ska åka till Ullared i sommar och då gäller det att spara. Så mitt sista nyårslöfteblir att lägga undan pengar varje månad för att sen göra slut på alltihop i Ullared!
Ja, ni ser ju själv.. Det finns inte en liten jävla chans att jag kommer kunna hålla alla löften. Men jag ska göra ett försök, precis som alla andra år. 

Jag och Elina. Nyår 09/10
Jag och Elina på nyårsafton - 09/10

Första och sista chokladpizzan!
Chokladpizza låter godare än vad det är!

Julen -09
Julen 2009.

Milla kom till Örebro och hälsade på.
Milla&Cizzi i Örebro.


Flyttstädning i Malung.


Hm..


Jag och Jocke på semester. :)


Jag&Milla i poolen.


In i dimman.






RSS 2.0