Bocka av.

Uppe med tuppen för att försöka göra klart det individuella arbetet som måste vara klart imorgon. Känns skönt att den här veckan drar igång nu så jag kan börja bocka av från min lista. Veckan som var har varit så sjukt långsam och trög för att jag haft massor att göra, och också gjort väldigt mycket, men jag har inte kunnat stryka en enda grej från min lista för att allt händer den här veckan. Ska verkligen försöka att inte ta sommarlov i förväg, även om det känns som att jag redan gjort det. Ville börja packa väskorna som jag ska ha med hem redan för några dagar sedan, men vi åker ju inte hem förrän på fredag. Åh, gud vad jag längtar! :D
Nu har jag sett Alice i underlandet! Jag vet att jag är lite sent ute, men då ska ni veta att jag inte har sett Sagan om ringen eller Harry Potter-filmerna heller. Hur som helst så blev jag i alla fall besviken! Jag hade förväntat mig att det skulle vara lika färgglatt som i den tecknade versionen som jag förövrigt inte heller har sett! ;)
Typ såhär..

inte långt kvar nu..

Bara så att alla vet så vill jag ha den här tårtan på min födelsedag!

Du måste va blind, blind, blind, blind!

Hejhopp!
Har precis tagit en fika med Milla och Mary som jag inte träffat på hur länge som helst. Ett trevligt återseende! :) Nu är det bara att återgå till böckerna för än är det inte sommarlov! Men det är inte långt kvar nu så jag kämpar på in i det sista!
Funderar på om jag ska sluta blogga. Varför ska man egentligen sitta och skriva saker om sig själv så att andra kan läsa? Dom som behöver veta vad jag sysslar med och hur jag mår får veta det på annat håll i alla fall. Men det är ju ändå nått roligt med att blogga. Mm, det tåls att tänka på..

Elena skickade lite bilder på oss sen vi var på KTC och tränade. Enjoy!
Äntligen på väg!
Längtan bor i mina steg, jag förlänger mina steg.
Jag har lämnat allt som tynger mig,
På vägen hem till dig.
JAG VILL HA SOMMARLOV NU!

Om inte jag så vem ska tro på mig?

Sitter i detta nu och lyssna på Lene Marlins ljuva stämma och känner att allt är riktigt bra just nu. Den praktiska tentan är avklarad och jag tyckte att det kändes helt okej. Jag fick sätta kateter enligt steril rutin och ge in intramuskulär injektion. Skulle i alla fall få reda på resultatet i början av nästa vecka så vi får väl se hur det gick då. Nu är det bara att ta tag i nästa. Har ju tenta nu på fredag också, men efter det ska jag hem till mami&papi och bara ta det hur lugnt som helst. Börjar ny kurs på måndag och det innebär att jag kommer ha en hel helg utan att behöva plugga ett skit. Det var inte igår.. :) Plus att jag har sovmorgon fram tills på fredag!
.
Nu är det inte länge kvar tills det bär av. Försöker att inte tänka på det så mycket men det är inte så lätt. Hur ska detta gå? ;-)

118100.

118188 tror att Josefine är en söt liten tjej som tycker om att lyssna på Lars Winnerbäck och att titta på Grey´s Anatomy. Hon tycker även om att umgås med sina vänner!
.
Det känns ju som att det stämmer ganska bra! ;)

Sommar, sommar, sommar!


WIIIEEHOOOOOOO!!
Sista dagen på Vfu´n avklarad, nu är det bara slutbedömningen kvar och jag tror att det kommer gå galant! Är faktiskt inte ett dugg orolig för den. Har ju varit rätt nere och tycker inte att det varit så roligt som jag ville på praktiken och har nästan bara velat att den ska ta slut. Men så igår när jag sade godnatt till mina patienter för sista gången blev jag nästan lite blöt i ögonvrån. När jag berättade att det var min sista dag fick jag höra så mycket fint av dom, vilken solstråle jag varit som kom till avdelningen och lyste upp stället, att jag alltid är glad, att jag varit en bra samarbetspartner, att dom kommer sakna mig och att dom önskar mig all lycka i framtiden! Förstå vilka komplimanger! Plötsligt så försvann allt det där som jag tyckte var lite småtråkigt och jag kände att jag skulle kunna börja jobba där redan imorgon! :-) Jag ska verkligen försöka ta åt mig av detta. Jag känner mig genast mer motiverad!
.
Har några tuffa veckor kvar i skolan, sen är det sommarlov och jag hoppas att den blir så bra som jag har tänkt. Skulle inte ens bli ledsen om det kommer lite regn i sommar. Har tänkt hela tiden att jag ska plugga så fort jag har en ledig stund i sommar, men jag vet att jag inte kommer göra det om det är fint väder. Men om det regnar finns det liksom inget annat att göra.
.
Nej, nu måste jag kila iväg till skolan för att träna på KTC med Elena. Ska sätta kateter, sond, träna injektioner, venprov, PVK och lite annat smått och gott tills examinationen på tisdag!
.
jag är glad!

nedräkning..

COUNTDOWN!
Även om det mesta känns skittungt och tråkigt just nu så känns det ändå som att jag har ganska mycket att se fram emot framöver! Jag har börjat räkna ner dagarna till en del saker..
.
5 dagar kvar på sjukhuset! Wiiehoo!
.
16 dagar kvar till resan.
.
5-6 veckor kvar till sommarlovet!
.
Men innan dess har jag minst 4 tentor, massa seminarier och en slutbedömning för VFU´n kvar att göra!
.

RSS 2.0