Latsidan har slagit till, IGEN!

Den här veckan har jag och Jocke varit alldeles ensamma här i mitt hus i Lima. Mamma, pappa och Elina har varit i Örebro och ordnat med lägenhet och så. Jag och Joakim tog därför tillfället i akt och skulle sköta ett helt hushålla för oss själva nu innan vi ska flytta till ett eget i Örebro! Det vill säga: laga mat, tvätta, diska, tömma kattlådan, ge katterna mat, hämta posten och ja.. allt sånt där som mammor brukar göra. Det har väl gått sådär måste jag säga..

Ex:
Jocke hade tömt soporna och ställt påsen vid dörren för att vi skulle komma ihåg dom när vi gick ut nästa gång. Lite senare skulle vi åka ner på affären. Jocke bokstavligen hoppar över soppåsen och låtsas om som ingenting. Jag tätt efter stannar upp och frågar vad han håller på med.
Ska vi inte ta ut soporna då?? undrar jag.
Jocke som är halvvägs in i bilen ropar: - Äh, skit samma!
OKEJ! svarar jag med ett leende på läpparna och hoppar över påsen jag med.

Tacka vet jag morsor! :-D hahaha

Ännu en dag i paradiset.

Snart, snart får jag lägga min förbaskade böcker åt sidan, i alla fall i en vecka. Det ska bli så otroligt skönt att göra något roligt för en gång skull. Jag och Jocke satt på altanen igår och drack kaffe och kom fram till att alla dagar sett likadana ut hela sommaren. Man har gått upp svintidigt för att jobba. Kommer hem från jobbet och är lagom trött och grinig. Äter mat och dricker kaffe och om vädret tillåter blir det en badmintonmatch! Sen gluttar man lite på Vänner innan det är dags att sova för att orka med ännu en arbetsdag. FAN VILKEN SOMMAR!!

Och vädret sen.. HERREGUD!

Fred. (som millas gamling skulle ha sagt)

Vacation!



Någon som har något förslag på vad jag och Jocke skulle kunna hitta på på våran lilla roadtrip? :-)




"Walk in closet"

Wiiihoooo!!
Nu är mitt lilla projekt äntligten klart. Eller ja, den har varit klar ganska länge. Jag ber om ursäkt för att jag inte uppdaterat på länge, ska försöka skärpa mig! Min garderob blev i alla fall mycket bättre än jag trodde att det skulle bli så jag är jättenöjd! :-) Den kanske är lite liten men jag funderar nästan på att flytta in i den.




Såhär såg det ut innan!


Och såhär såg det ut när den blev färdig!! :-D











RSS 2.0