Midsommar.

Nu bär det av till stugan och det ska bli så jävla skönt!
Ha en trevlig midsommar allihop!




På återseende.

Jag har tänkt på en sak. Om jag skulle blivit en kille istället, skulle jag heta Josef då?
Mja, klura på den du!


Sjukan, here I come.

Cirque du soleil.

Jaha ja, då var det avklarat. Har varit till sjukstugan och fått stick i fingret. Skulle kolla så jag inte dragit på mig lunginflammation eftersom det går mycket sådant nu. Det skulle inte förvåna  mig om jag hade det eftersom jag hostar upp något som liknar en mosad avokado varje morgon. Har aldrig varit med om något liknande förrut, men det visade sig att jag inte hade lunginflammation i alla fall. Så det var ju skönt!

Har föresten inte berättat om mitt nya projekt här hemma. Jag håller nämligen på att göra en "Walk-in-closet" och det kommer bli så himla bra! Har redan grundmålat allting och idag ska jag åka ner till malung och köpa färg. Gissa vilken?? Jo, vad skulle passa bättre än RÖTT&ROSA?! Ojojoj, jag säger då det. En flickas dröm håller på att bli verklighet! Lägger ut bilder sen när den är klar.

Såg jag precis en skymt av solen? Hej, det var längesen!

Hejdå.

Karlstad Tur&Retur.

Ja, idag har jag fått känna på hur det är att åka bil med Sanna, världens snabbaste tjej. Det må jag säga var en upplevelse som heter duga. Jag låter hennes titel få tala för sig själv! Det sa bara SWOOSH! Med all rätt så var jag så rädd att jag höll på att skita på mig. Vilket också kunde bero på att jag överdoserat Läkerol i två dagar! 


Ha en trevlig kväll.

Grattis Josefine!!

Med en enkel tulipan,
uppå bemärkelsedan,
jag har den äran
jag har den äran
att gratulera!!!

Jotack, idag fyller jag nämligtvis 21 år! Tänka sig att man ska behöva vara alldeles ensam i cirka 8 timmar på sin födelsedag. Stackars mig! Nu tänkte jag gå och baka en tårta, men som det ser ut nu så får jag väl äta upp den själv. Men jag tror inte att jag gråter för det! Tårtan jag ska göra är minsann något utöver det vanliga! Jo, visst är det så. 

Ps. Har fortfarande inte blivit grattad av Milla ännu. Börjar bli orolig för att hon har glömt sin enda väns födelsedag! Det är ju nästan så man skäms. Jag har ju varit vaken i nästan 2 timmar nu! Hur länge ska man behöva vänta på den där menlösa ljuvliga stämman i andra ändan som sjunger "Med en enkel tulipan.." sådär så det skär sig i dom där lite högre partierna så man nästan hellre föredrar en stroke framför sången. Hur kan jag sitta och vänta? Ja, det är väl något alldeles speciellt med den där Camilla.

Återkommer förresten med gårdagens badmintonmatch som slutade i katastrof, minst sagt! MOHAHAHAHAHAHA!!!

15 snart 16.

Fan i helvetes jävla skit!
Jag som tyckte att det skulle bli så skönt med lite sommarlov nu på fredag men det verkar inte väderguden Tor tycka, eller vad han nu heter. Nej fan, imorgon ska det snöa! BÖG-TOR!

Jaja, imorgon fyller min lillasyster 16 år, plus att hon har vårbal. Det kommer bli rena rama "my sweet sixteen" där på värdshuset! Har lite funderingar kring vad jag ska köpa i present till henne när jag åker till Örebro och jag tror jag vet vad hon vill ha. Vad sägs om ett par träskor till limingen? MOHAHAHAHA!!!

Imorgon blir det tårta till frukost, som lite plåster på såren!

Tjo.


ASS.

Röv, röv och dubbelröv!
Fan, jag funderar skarpt på att köra upp alla mina böcker i närmsta röv, om man bortser från min egen. Så ja, det måste ju bli Jockes!

Grattis Jocke!

RSS 2.0