Några ord från Örebronx.

Har precis kommit hem efter en heldag på stan. Ojoj, vad vi har sprungit runt idag jag och Elina. Först var vi ut till Marieberg för att kolla efter en frisör, men där var det SVINDYRT så vi åkte in till stan och kollade in typ 13 andra salonger, men det var ingen som dög åt oss. Antingen var frisörerna män eller tanter på typ 60plus, vad fan vet dom om mode? :P Efter massa rännande på Örebros gator och torg hittade vi en som verkade bra. Fick i efterhand reda på att det tydligen var Örebros bästa hårsalong, men såklart så hade dom bara EN drop-in-tid. Både jag och Elina var aströtta och frös som bara den, så vi tog första bästa frisören och den låg bara tvärs över gatan. Hehe, dom kan ju inte ha varit riktiga frisörer nån av dom.. men men, nu är vi i alla fall nyklippta och jag tror att vi båda är nöjda. :)

Just nu sitter jag och äter Ben&Jerry´s så kvällen kunde inte avslutas på bättre sätt. Har även köpt VanillaCoke idag så man skulle ju kunna sammanfatta denna dagen med att säga: - GULD!

Imorgon blir det skola hela dagen. Början 08:15 och slutar 16:00.. Sen bär det av hem till Lima igen. Ska bli lika skönt som vanligt!

Nej, nu måste jag gå och sova om jag ska orka gå upp imorgon!

Tjillevippen.

Rapport från Sörsjön

Goddag eller godkväll eller vad som passar er bäst!
Här kommer en liten snabb dagsrapport av vad som hänt.
Började dagen klockan 04.00 då jag gick upp och åt frukost med Josse för att hon skulle åka till Örebro.
Gick sedan tillbaka och lade mig igen och sov vidare till klockan halv 9. Då gick jag ner och åt upp alla limpmackor som fanns kvar (sorry) och åkte sen till Kläppen. Där mötte jag upp med Wikberg och Lilja och vi åkte skidor hela dagen.
Efter det åkte jag hem till Sörsjön och hälsade på. Eftersom ingen var hemma när jag kom åkte jag bort och hälsade på min kära syster och drack kaffe med henne och Martin. Där hade vi många intressanta diskussioner om bland annat barn i Afrika och Martins obefintliga träslöjdskunskaper. Det var iaf jävligt kul. 
Sen åkte jag hem och åt fisk och drack lite mer kaffe.
Annars har jag väl inte gjort särskilt mycket.
Imorgon bitti åker jag tillbaka till Kläppen och åker skidor. Efter det har jag planerat att åka upp till Tandådalen och hälsa på farsan en sväng. Eftersom jag ska jobba på torsdag så sover jag kvar däruppe så att det blir lite kortare att åka på morgonen. 
Efter jobbet måste jag tyvärr åka till Malung för att lämna nycklarna till våran lägenhet till hyresvärden. Det blir drygt det.
Men sen får jag iaf träffa min kära Josefine på kvällen. Saknar henne nu när hon inte är här.

Men nu ska jag dra och äta nåt.

Fridens

Näradödenupplevelse.

Godnatt..
Hjälp, jag är så sjukt jäkla trött idag alltså.. men det kanske inte är så konstigt med tanke på att jag gick upp 03.45.. Satte mig i bilen 04.32 och körde raka vägen mot Örebro för att sedan ha seminarie 09.15. Det ska jag aldrig göra om igen kan jag säga.. Det kunde lika gärna gått åt helvete. Tror att jag somnade till en si sådär 7 gånger på vägen. Inte alls bra, men jag var ju tvungen att komma fram!

Skallebank till tusen idag också.. Trodde att det berodde på att jag inte druckit något kaffe så efter skolan skulle jag skynda mig köpa en kaffe på vägen hem. Ställde muggen under den där jäkla apparaten och gick sen till kassan och skulle betala.. då visade det sig att man inte kunde betala med kort under 40:-.. Så jag fick vara snäll och plocka ihop något så att det blev tillräckligt mycket. Fick dessutom bara en halv kopp kaffe och sen visade sig att det var det äckligaste kaffet någonsin. Sjukt ovärt! Men men.. huvudvärken gick över i alla fall ! :)

Hockeybockeymatch ikväll som jag och Elina ska gå och kolla på.. Hoppas att de vinner! :)

Imorgon ska förhoppningsvis både jag och Elina klippa, färga och slinga håret. Bered er på en förändring! Hoppas bara att vi får någon tid!

Saknar förövrigt Jocke, mer än vanligt! <3

Kanske skriver något mer ikväll efter matchen.. vi får se.

Partsin.

, Från novis till expert

Wooothwoooth..

Började dagen med en stadig frukost. Det vill säga en macka och lite yoghurt. Fortsatte sen till skolan och kollade efter lite kurslitterarur som jag måste köpa. Skulle se om den fanns begagnade böcker, men sådan tur hade jag ju såklart inte. När ska turen vända egentligen? Aja, fick i alla fall tag i en bok på Akademibokhandeln som verkar astrist! Sedan åkte Jocke hem och beställde de andra böckerna till mig. Det blir bara att punga ut med 1800:- till då.. Wiiihoooo! Tur att man är så tät.

Har suttit och lyssnat på två föreläsningar idag och de var faktiskt ganska intressanta. Imorgon blir det ytterligare en föreläsning som handlar om ungefär samma saker som idag skulle jag tro.
Efter skolan skulle jag och Jocke åka och handla och eftersom jag älskar VanillaCoke åkte vi såklart till IcaMAXI. Bästa stället.. Vi trodde att vi blivit så duktiga på att hitta här i stan så vi drog en rövare och åkte en väg vi inte åkt innan, vilket vi ångrar såhär i efterhand. Det slutade med att vi hamnade i Glanshammar, 1.5 mil utanför Örebro. När vi väl kom fram blev det en massa krångel i kassan när vi skulle betala, och någon VanillaCoke fick vi inte med oss i bagaget hem.

Imorgon ska jag, som sagt först till skolan och lyssna på föreläsning mellan ett och fem. Sen ska jag och Jocke packa tills vi åker hem till Lima på torsdag.. Det ska bli så jäkla skönt! :)
Just det.. jag och Jocke har blivit av med våran lägenhet så nu ska vi ska bara städa ur den. Skönt på ett sätt, men ändå tråkigt. Vi trivdes så himla bra i den ! :( Eftersom jag fortfarande inte hittat någon lägenhet här i Örebro ännu så är både jag och Jocke hemlösa nu.. :P

Nu ska vi sova.
Puss&Godnatt.




 





Money, money, money.

Hallådär.
Var ett tag sen vi skrev nu. Kanske blir ett exta långt inlägg denna gång bara för det.

Har precis läst en kompetensbeskrivning för legitimerad sjuksköterska. Kan ju inte påstå att jag längtar tillbaka till skolbänken precis. Det går knappt att jämföra gymnasiet med detta. Nu börjar allvaret liksom, innan har det mest varit lek. Men men, förhoppningsvis kommer man in i det ganska snabbt, om jag nu ska gå kvar. All denna ovisshet gör mig galen!

Andreas och hans hockeybockeylag har haft match ikväll. Jag och Jocke var såklart där och supportade. Laget var över förväntan och alla kunde ju faktiskt stå på skridskorna. Eller ja, alla utom domarn! :P

Har föresten kommit på att det är dumt att ladda ner musik nu efter den där nya dumma lagen. Iofs så har det väl alltid varit dumt att ladda ner, men nu är man ju faktiskt mer försiktig. Har gått tillbaka till att köpa gamla hederliga skivor, det är ju ganska kul att ha.. :) Tur också att man har så mycket pengar att handla skivor för!

På tal om pengar.. Hur i hela friden ska man ha råd att köpa all kurslitteratur? Ska beställa ett paket med 4 böcker för 1500:- imorgon.. det ser jag fram emot. Att jag sen behöver typ 14 böcker till i den här kursen gör ju bara saken ännu roligare! Det är ju sjukt..

Hem, hem, hem. Hem ljuva hem! På torsdag får jag komma HEM! :) I can´t wait! Söndagen blir inte lika rolig när jag måste säga hejdå till Jocke och alla andra där hemma. Det kommer bli jobbigt..

Godnatt.

Ben&Jerry´s

En bild säger mer än tusen ord!



Frasier.

Jaha, då var första skoldagen överstökad. Känns som att den kunde varit bättre..
Men jag ska inte klaga, jag hittade ju i alla fall två som jag kunde prata med. Wiihooo!
Imorgon blir det pizzabak med klassen som sen avslutas med en redig fest, iklädd gult. Är lagom pepp på det.
Skulle helst av allt vilja dra täcket över huvudet och önska att jag låg i min säng hemma i Lima.

Ska i alla fall försöka få med mig Jocke och Andreas till hockeyplanen imorgon så vi kan åka på våra nya grillor. Det ser jag faktiskt fram emot! Den här gången ska jag och Jocke försöka undvika en krock i 83km/h.
Ingen av oss orkade laga någon mat idag så vi beställde mat från Onlinepizza och fick maten framkörd till dörren! Sjuuukt slappt.. :)

Jocke hälsar: - Paco´s is the shit!

En annan grej som jag är jävligt pepp på är att flytta ihop med 3 helt okända tjejer. Skjut mig!

    






Godnatt
// Jocke & Josefine


Imorgon smäller det!

Imorgon börjar skolan för Josefines del.. Pirrigt som bara den! Men det ska samtidigt bli väldigt roligt, jag ser faktiskt fram emot det. Hoppas bara att det finns någon som vill bli min vän ! :)

Har varit inne i stan idag och letat efter något gult till mig. Och gult vi hittade! :)
Hittade även lite annat på kuppen som jag egentligen inte borde köpt.
Men men, det gjorde mig på gott humör. Köpte bland annat en sådan där pytteliten plattång så jag kan platta ner mina spröt som bara jag har. Hehe, en bra investering helt enkelt.

Jocke har fått sin nya kamera idag, det var bra! Nu kan vi dokumentera våra händelserika liv med hjälp av den. 

Annars så har vi mest chillat och spelat Guitarhero mestadels av dagen. Borde egentligen skämmas.. Har kommit fram till att Jocke faktiskt är bättre än mig på Guitarhero. Han som inte ens kan klappa händerna i takt. Det kan ju bara betyda en sak..

Oj, jag höll på att glömma det viktigaste.. Jag och Jocke har varit ute och letat efter streetrails idag. Det var såå roligt! (not).









Önska mig lycka till imorgon!
AdjökensAdjö.

Åt helvete med lägenhet!

Halloj!
Sitter i Örebro och spelar guitarhero för fulla muggar! Det går sådär måste jag säga..
Dagen började med att vi var till verkstan med bilen och gjorde en så kallad framvagnsinställning. Packade sedan bilen och började köra mot Örebro. På vägen dit satt jag och Jocke och peppade upp oss på hockeybockeymatchen som vi skulle se ikväll. Fick sen ett sms av Andreas där det stod att matchen blivit inställd på grund av att det inte fanns någon is. Det sög! Resten av dagen har vi i stort sett spenderat framför tv:n.

Har även kommit fram till att jag inte alls kommer att få någon lägenhet på bostadsgarantin. Det suger ännu mer!
Vart fan ska jag bo liksom?

Imorgon ska vi åka ner till stan och hitta något gult som jag kan ha på mig på fredag, Ska dra runt lite och försöka lära mig att hitta i Örebro. Förhoppningsvis så får Jocke sin kamera hit imorgon också så då kan vi ta lite bilder som vi kan lägga upp ! :)

Kommer inte på någonting intressant att skriva.

Hejdå.

Örebro nästa.

Det här kommer förmodligen vara det sista inlägget från Dalarna på ett tag för nästa gång vi skriver är vi förhoppningsvis framme i Örebro.
Staden där det tydligen blir väldigt mörkt om nätterna. :P
Har som vanligt inget vettigt att förtälja.. förutom att vi nu ser en ände på allt packande. Ska snart åka till Malung och göra sista rycket innan vi åker vidare mot Örebro.

Avslutar detta inlägg med att fråga: - How much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck could chuck wood?

Goodbye for now.




Bästa tiden var då. :)


Back in the days.

Då var det det väl dags att blogga igen då. Det känns ju sådär lagom drygt, nu när man är trött som en get. Dagen har tillbringats på värsta tänkbara vis, i lindvallen och städat stugor. Det är ju ungefär lika givande som att hoppa på sina egna bollar.
Nej, nu ska vi inte vara negativa. Imorgon är det nya tag som gäller. Jag och Josse åker till Malung imorgon förmiddag och packar dem sista sakerna innan vi åker till Örebro på tisdag morgon. När vi kommer fram dit ska vi gå och kolla på några föredettingar som tror att dem fortfarande kan spela hockey:) Kan nog bli ganska givande.
Nu ska jag gå och borsta tänderna så vi hörs väl imorgon eller nåt.

//Jocke

Ligger och funderar på om jag verkligen har fått med mig allt jag behöver. Har jag inte glömt något?
Sista natten i Lima nu för ett tag, det känns sådär. Känns i alla fall bra att veta att familjen kommer ner kanske redan nästa helg. :)
Kollade igenom lite gammal musik på den andra datorn idag och hittade lite gamla godingar från förr, hehe. Har lagt in dom på Jockes USB-minne så vi kan digga i bilen på tisdag! Kommer bli nostalgisk när jag hör låtarna från min och Millas "bästa" tid. Vilka minnen ! ;)
Saknar föresten min Milla..Jag behöver liksom henne i min omkrets för att allt ska fungera som det ska. Så är det bara, och så kommer det alltid att vara!

Fan för visdomständer!


Grimastävling.

Tjolahopptjolahejsansa!
Sitter och väntar på att jag ska få sova, det går begränsat bra.
Har nämnligen en syster som är skiträdd för någon jäkla film.
Precis som om det var något att vara rädd för ! :P HAHAHA 

Har varit på hockeyplanen en sväng med Jocke idag, gissa om han fick spö!
Överträffade nästan mig själv.. måste göras om snarast!
Kanske platsar i "hockeybockey-laget" i Örebro ändå? ;)

Som vanligt på lördagskvällen så fruktar både jag och Jocke för morgondagen.
För söndag = Jobb.
Jobb = Städning.
Städning = Dötrist.
Dötrist = Pengar.
Fan, det kanske inte är så dumt att jobba ändå.
Den som sa att pengar inte är allt måste fan ha varit dum i huvudet!

Hejdå.
Ps. Jag var fulast idag!


Packmaraton.

Ligger i sängen och ska alldeles strax sussa. Både jag och Jocke är helt slut efter dom senaste dagarna. Har haft fullt upp med att packa alla grejer och så nu innan flytten. Imorgon får jag ta ett tag här hemma i Lima också när Jocke är i backen. Bara 3 dagar kvar nu och fortfarande ingenstans att bo. Man tjänar ta mej fan ingenting på att vara ärlig i detta samhälle. Ska sluta med att vara det! Så nu mina damer och herrar flyttar jag och Jocke in till Andreas i hans lilla etta. Det kommer bli grymt! :P haha.. förhoppningsvis blir det bara ett par dagar ! :)

ZZzzz..


jockes första inlägg

Jaha, nu har Josse jagat mig med blåslampa hela veckan bara för att få mig att blogga. Så nu är det väl bara att ta tjuren vid hornen.
Dagen började med att Emil lurade mig att åka till kläppen fast det var ungefär -50 grader. Åkte hem med 12.23 bussen som denna dag borde ha hetat 12.45 bussen. Jävla rövbuss!
Efter en blixtvisit hos familjen Skogmo åkte jag och Josse till Malung och packade grejer för glatta livet. Det slutade med att jag inte fick ett skit. Vilken nitlott:) Efter det beställde vi pizza och åkte till Lima. Där kollade vi på "från Sixten till Kalla" där min kära syster Sanna var med. Tänk om man kunde vara lika bra som henne:)
Sen har jag för 25:e dagen i rad tjatat om att jag vill åka skridskor men josse är lite för vrång. Borde åka lite med Moa och Sebban sen eftersom dem har ringt och frågat. Men det får bli när jag kommer hem från Örebro.
Nu orkar jag fan inte skriva en enda rad till.

Pusspussgodnatt och gå och dö. pz/Jocke

GRATTIS!

Jiioooo!
Sitter och ringer runt till en massa olika ställen med en mängd olika frågor. Det gör mig inte direkt mer sugen på att flytta. Fick precis reda på att jag inte kommer att få veta om jag har någonstans att bo förrän den 15:e.. JAG BÖRJAR SKOLAN  DEN 15:E!! vart ska jag ta vägen under tiden då? Grattis, jag kommer få bo i källaren hos Andreas i ett rum som inte är större än min tv-bänk!
Usch, jag vill inte längre! :(

Jocke har i alla fall lovat att han också ska blogga idag, så det inte bara är jag som gör det hela tiden.

Åker till Malung senare idag och ska försöka packa ihop det sista som är kvar. Det är sorgligt på nått sätt, allt är sorgligt just nu! Känner ingen glädje för fem öre..allt känns bara deppigt!
Men men, som jag har sagt hela tiden. Jag kommer ju inte bli ett skit om jag stannar kvar här. Jag måste flytta för att bli något! Jag får försöka tänka så..

Måste ringa vidare..

hejdå.

Man MÅSTE faktiskt vara två.

God afton.
Idag var en ungefär lika händelserik dag för Josefine som igår. Det enda jag har gjort idag var att skjutsa Jocke till Kläppen i morse.. annars har jag mest suttit på en stol.
Hopplöst när man inte vet vad man ska göra. Man vet att man har tusentals saker som skulle behöva göras men man kan inte göra ett piss.
Ska försöka ta tag i saker och ting imorgon när alla dessa röda dagar är slut. Ska bli skönt att kunna styra upp nått. Det är ju trots allt bara en knapp vecka kvar tills det bär av. Jisses! Hur ska detta sluta?

Ikväll har jag suttit och hjälpt Jocke med hans andra blogg, den kommer nog att bli bra. :)
Fortsatte kvällen med lite spel med la familia. Det var trevligt!
Avslutar nog kvällen på samma sätt som alla andra kvällar: VÄNNER! :)
 
Pz  (som Jocke säger)


Läggdags.


Jaha ja.. då har man skaffat en blogg, precis som alla andra. Vi får väl se hur det blir med uppdateringar och så men nu när vi är två så kanske det kan bli lite oftare.

Har aldrig bloggat förrut men jag (josefine) antar att man ska skriva vad som händer och om känslor och bla bla bla.
I så fall kan jag bara säga: - Snälla, skjut mig i huvet!

Punkt.

RSS 2.0