American Pancakes!



GOD MORGON MITT MECKA!

Fy fan vad skönt att vara hemma igen.
Mitt hus är mitt Mecka!
Kommer hem, maten är klar och det är bara att sätta sig vid matbordet och man får maten serverad. Dock så var det Amerikanska pannkakor som jag har ätit 3 gånger den här veckan. Men det var gott ändå! Och jag slapp laga maten själv. Min säng, min älskade säng! Som jag har saknat den! Har inte sovit så gott som jag sov inatt på väldigt länge! Vaknade vid halv tio och var sugen på ägg. Gick till kylskåpet och tog fram ett. När jag sen skulle ta en kastrull ligger det redan ett kokt ägg framme, till mig! Morsor alltså.. <3 Huset känns som något slags rehabiliteringshem där man kan ladda batterierna utan att stressa, man kan bara gå omkring och bara vara utan att bli rastlös och uttråkad och jag kan ta hur långa promenader jag vill utan att känna att jag egentligen inte har tid! Det finns så jäkla mycket mer tid över till annat när man är hemma! :-)

På måndag börjar min praktik och det ser jag fram emot. Har bara så sjukt mycket att göra tills dess. Var ju meningen att jag och Jocke skulle hitta på nått i helgen men istället skickar jag iväg honom till Stockholm för att jag ska få något plugg gjort innan måndag. Känner mig lite dum eftersom vi inte har setts på nästan en vecka! 


Nej, nu ska jag ta plattången och ta itu med mitt pudelliknande skatbo, en gång för alla!
Ida? Hjälp mig! 

Amerikanska pannkakor till lunch. JiiHAAAA!

.

hemska morgonstund.



Puh..puh, vad jobbigt det här var alltså. Puh!
Idag har jag varit duktig! Jag tog mig upp ur sängen i morse, även om det kändes som att väckarklockan spelade mig ett spratt och ringde mitt i natten. Tyvärr så hade den så rätt. Klockan var 7:00 så jag fick vackert stiga upp! Pallrade mig iväg till skolan och blir som vanligt på bra humör när jag träffar tjejerna och mitt hemska morgonhumör blir som bortblåst! :-) Efter skolan tog jag och Hanna bussen in till stan för att vaccinera oss mot Hepatit B. Tänk att jag som varit så sjuuukt rädd för sprutor tycker att det är svinroligt nu! Jag måste ha fått nått fel. Eller så har jag bara mognat och insett att det inte alls är så farligt. När jag kom hem igen ringde jag och bokade tid på Thaimassage. Eller i alla fall så tror jag att jag har gjort det. Herrn i andra änden verkade vara utvecklingsströd så vi får väl se om jag får nån massage!

Nej, nu blir det mysbyxor, kaffe, Vänner och snart Plastikkirurgerna! :-)

Ciao!

 .

Inte Okej!



älskade vännerna mina... DET HÄR ÄR INTE OKEJ!!

 








punkt slut.


Snön faller och vi med den.


Jaha.. Då sitter man här hemma framför datorn och bloggar när alla andra i klassen sitter och skriver tenta. Det känns både bra och dåligt. Bra för att jag förmodligen skulle få göra omtenta ändå eftersom jag knappt gått upp ur sängen dom här dagarna för att jag har haft ont lite här och var. Dåligt för att när jag ska göra tentan nästa gång har jag en annan tenta med några dagars mellanrum, PLUS att massagekursen som jag så gärna vill gå ligger lite för nära tentan. Mm, det kommer bli tufft!

Nu ska jag i alla fall ta vara på den här lediga dagen och göra något bra av den. Började med sovmorgon fram till 11.00. :-) Den nyttig frukosten är redan avklarad. Nu ska jag sätta mig och försöka göra klart en labrapport och sen blir det en skön promenad i det fina vädret! :-) Men först..KAFFE!


.


Invalido.


Har varit till doktorn idag. Det var 120 spänn åt helvete kan jag säga!
Satt i skolan igår och kände att jag fick så sjukt ont i nacken, armen och hela vägen ut i handen. Brukar ju ha ont i nacken och så men det här var något annat. Gick hem och lade mig i sängen och kollade på underbaraste Skärgårdsdoktorn, med vetekudden och Ben&Jerry. Beklagade mig lite för Jocke så jag blev uppassad med mat och vatten och ja, allt jag bad om. Han fixade till och med tvätten och allt för att jag skulle få ligga och ta det lugnt! :-) Men jag hade lika ont i alla fall, så jag ringde sjukvårdsupplysningen och frågade vad jag skulle ta mig till. Hon sa att jag skulle gå till doktorn och kolla som var fel. Sagt och gjort. Nu är jag 120 kronor fattigare och inte ett dugg klokare än innan.

Jag: Jo, jag har lite ont i nacken/armen och sen är jag lite trött och blöder näsblod varje dag.

Doktorn: TRÖTT?? Nej, men lillevän. Om du ska gå till doktorn måste det vara akut! Du kan ju inte söka hjälp för att du är trött.

Jag: Ehm, okej. Men armen då?

Doktorn: Äsch, det är väl någon muskelspänning! Det är vanligt i din ålder när det är så mycket stress.


Så ja, nu ligger jag här som ett paket i sängen och kan knappt röra mig.


.

PEPP!


"Jag ska nog lyckas"



I morse sa jag till Jocke att jag skulle vilja gå till gymet och cykla bort typ 4 kilo.
Nu behöver jag inte det längre.. Att jag inte får skriva tentan på lördag gjorde att jag tappade en 5-kilosklump som sen förvandlades till någon slags lättnad. Först förtvivlan och panik. Jag kommer aldrig bli sjuksköterska som jag håller på! Sen uppåt och inspirerad, tack vare Håkan Hellström och mamma! <3 Tänk vad mycket tid jag fick helt plötsligt. Nu kan jag plugga i min egen takt och prioritera om! VFU-veckorna kommer bli tuffa, men jag ser fram emot att komma ut på fältet och förhoppningsvis göra lite nytta.

Jag vill det här och jag tänker fan inte ge upp!


Håkan Hellström - Här kommer lyckan för hundar som oss.


.




Vi sitter två&två, vi sitter två&två! För vi é tallbarr, för vi é tallbarr!!


Tack Klamydia! Du gjorde verkligen min dag. :-)
Från att ha varit oinspirerad och ledsen, av kraven och stressen till att få det där härliga pirret i bröstet, sådär så man nästan kiknar. Tänk att en dålig dag kan bli till en av de bästa! <3

Dags att börja leta kolonilott! Eller ännu bättre.. Jag ringer Kjelle!




Jag kan få dig nu som jag hade dig förrut.

RSS 2.0